mountain

Genieten in de Ducktub Bjorn bij boshuisje Eden van Jennie

29/8/23

Misschien ken je Jennie (@jennieheleena) van de avonturen die zij deelt vanuit haar boshuisje. Sinds vorig jaar heeft ze ook een boshuisje die jij kunt huren in het prachtige Limburg. Als je een bezoek brengt aan Boshuisje Eden, zoals het huisje van Jennie heet, kun je naast genieten van de prachtige natuur en de rust, ook ontspannen in een Ducktub hottub.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Tot rust komen in de natuur 🌿

Boshuisje Eden staat op een bungalowpark voor particulieren in Meijel: bospark Stille Wille. Jennie vertelt: “Het is een heel rustig bungalowpark, zonder activiteiten voor kinderen bijvoorbeeld. Het is gericht op mensen die komen voor de rust, om te wandelen en te genieten van de natuur. Het huisje zelf is een sfeervolle houten cabin, voorzien van alle hedendaagse gemakken. De hottub staat in de achtertuin, zodat de mensen genoeg privacy hebben. Mijn gasten zijn meestal tussen de 25 en 35 jaar, stelletjes of bijvoorbeeld een groep vriendinnen die er even tussenuit willen.”

Gasten gaan zelf aan de slag 

“Ik heb een Ducktub Bjorn bij het huisje staan, waar de gasten gebruik van maken tijdens hun verblijf. Als ze hier komen is de hottub schoon en leeg. Als ze erin willen, vullen zij hem zelf en stoken hem ook zelf warm met de houtkachel.” Op deze manier wordt er alleen water en hout gebruikt voor gasten die de hottub ook echt gebruiken, geen verspilling dus!

“Voor iedereen leg ik genoeg hout en aanmaakblokjes neer waarmee zij de hottub 1 keer warm kunnen stoken. In de welkomstmap is een duidelijke handleiding te vinden waarmee de gasten aan de slag kunnen. Ik heb het idee dat de gasten het heerlijk vinden om dit allemaal zelf te doen en lekker buiten te kunnen zijn.”

De hottub geeft weinig (extra) werk 

“Ik vraag altijd of de gasten de hottub voor hun vertrek ook weer leeg willen laten lopen. Als ik dan kom om schoon te maken, is de hottub vaak helemaal leeg. Ik maak de hottub dan met een doekje en een sopje schoon. Dat is rond de 10 minuten werk, heel makkelijk. Dan kunnen de volgende gasten weer lekker badderen in een schoon bad met vers water.”

Een extraatje die zorgt voor meer boekingen

Jennies gasten gebruiken de hottub enthousiast! Toen ze 4 maanden open was, was de hottub zo’n 2 van de 40 keer niet gebruikt. “Ik heb een gastenboekje in het huisje liggen en daar wordt vaak ook in geschreven dat ze er echt van genieten. Ik heb het idee dat mensen ook hiervoor boeken.”

“Ik wist dat als ik een huisje zou gaan verhuren, ik dat echt met hottub zou willen doen. Ik zoek daar namelijk zelf ook altijd naar als ik op vakantie ga. Het is echt een extra die mensen over de streep kan krijgen om te gaan boeken. Ik  krijg via mijn persoonlijke Instagram ook best wel vaak berichten van mensen die vragen of ik nog leuke huisjes weet mét hottub, dus het is echt iets wat steeds meer speelt.”

‍

Een paar quotes uit het gastenboekje van Jennie 💚

  • “Een midweekje Boshuisje Eden, het was een feestje van rust, ontspanning en samen zijn. Wandelen door de prachtige natuur, genieten van de hottub en de heerlijke bedden; alles was fantastisch!”
  • “Wij hebben echt genoten van ons verblijf in het mooie en knusse Boshuisje Eden. Thee drinken met lekkere vegan cookies, wandelen in De Groote Peel, een boek lezen en spelen met de platenspeler op de achtergrond en in de hottub zitten onder de sterrenhemel. Het was een heel fijn weekendje weg en we zouden zeker terug willen komen.”
  • “Wat was het een feest om hier te verblijven deze week. We hebben heerlijk genoten van een wandeling bij de Groote Peel, maar ook ontzettend genoten van het huisje zelf. De hottub was heerlijk! Zo mooi om ‘s avonds in het donker naar de bomen boven je te turen & naar het mooie huisje.”

Nette gasten 🙌

“Mijn gasten gaan echt netjes om met de hottub. Ik heb nog nooit gehad dat ik dacht, oh wat hebben ze er nou mee gedaan. Er zijn gelukkig ook nog geen beschadigingen veroorzaakt of grote problemen geweest. In het huisje heb ik een duidelijke handleiding liggen voor het gebruik van de hottub. Een eerste keer een hottub warmstoken is vaak toch even wennen, dus gasten kunnen me altijd bellen voor hulp. Ik kan andere verhuurders aanraden om in de algemene boekingsvoorwaarden regels over het gebruik van de hottub op te nemen, en aan te geven wat de procedure is bij beschadigingen. Ook is het handig om je verzekering te checken. Dan kan je dit stukje luxe met een gerust hart aanbieden.”

 

Een ding is zeker; tot rust kom je zeker als je een weekendje of midweek hebt doorgebracht in Boshuisje Eden! 😍

‍

Fotocredits: Enkirsten

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Utenovn - Pizzaoven
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook een hottub bij jouw accommodatie of park?

Welvaere is of wordt jouw zakelijke partner als het gaat om wellness. Kwaliteit van de bovenste plank en een fijne sparringpartner, met producten gewoon van eigen bodem. We denken graag met je mee en staan open voor leuke samenwerkingen.

Lees hier meer

Bekijk deze blogs ook

No items found.
Corner Icon