Buitensauna accessoires

Ook bij Welvaere ben je aan het juiste adres voor de beste sauna accessoires. Al deze fijne opties of sauna accessoires maken van jouw privé sauna de beste plek om heerlijk te ontspannen.

Luxe ervaring

Denk bijvoorbeeld aan opties de de sauna extra luxe maken zoals verlichting of die de hele sauna ervaring afmaken. Heerlijk afkoelen onder een van onze Utanfor douches of je saunasessie voorbereiden met een heerlijk voetenbadje.

Bestel jouw sauna accessoires online!

Afkoelen na een heerlijk warme saunasessie is erg belangrijk en wat is er nou fijner dan jezelf lekker onder te dompelen in koud water. Je bent direct koel.
vanaf 985,00 Bekijken
Ultiem ontspannen en lekker liggen in je sauna doe je met de Halu hoofdsteun. Deze steun vormt zich automatisch naar je hoofd.
vanaf 65,00 Bekijken
Maak de sauna ervaring helemaal compleet met dit luxe sauna starters set. Hier zit alles in wat je nodig hebt voor een fijne sessie.
vanaf 145,00 Bekijken
Maak de saunasessie helemaal af met een opgieting. Giet een fijne geur of water op de stenen en je krijgt een totaal andere beleving. 
vanaf 25,00 Bekijken
Na een behandeling met teerolie wordt het hout van de hottub of buitensauna beschermd tegen uitdroging en barsten en blijft de mooie structuur van het hout zichtbaar.
vanaf 42,50 Bekijken
Begin je saunasessie goed met een heerlijk warm voetenbad.
vanaf 225,00 Bekijken
Maak de hottub en sauna beleving helemaal compleet met een van onze Welvaere aroma’s. Geuren zorgen niet alleen voor extra ontspanning maar geven ook een herinnering.
vanaf 30,00 Bekijken
Terwijl je onder de ijskoude waterstralen van de douche stapt of jezelf in 1x onderdompelt met water uit de stortemmer ben je in meteen goed afgekoeld.
 • Regendouche
 • Voetenkraantje
 • Stortemmer
 • Gardena-aansluiting
 • Koud water
 • Alleen icm een Tønsauna of Ducktub
vanaf 1.745,00 Bekijken
Draai de kraan open en laat je verfrissen door de vele koude waterstralen die je huid raken. Je koelt meteen heerlijk af na een heerlijk warme saunasessie als je onder deze regendouche stapt.
 • Regendouche
 • Voetenkraantje
 • Gardena-aansluiting
 • Koud water
 • Alleen icm Tønsauna en of Ducktub
vanaf 1.145,00 Bekijken

Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete sauna accessoires in onze showroom in Nijkerk. 5 dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
Showroom Welvaere Nijkerk

Naar buiten, ook al is het maar even, doet de mens goed. Door iedere dag de tijd te nemen om wat frisse buitenlucht in te ademen maak je extra endorfine aan. Stress en angstige gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarvoor hoef je niet in de auto te stappen, dat kan gewoon in je eigen tuin. 

Zie je jezelf al genieten met je familie, gezin en geliefde van een heerlijke bbq tijdens een zwoele zomeravond terwijl de kinderen spetteren in een heerlijk bad? Of geniet van de warmte in je eigen met accessoires ge-upgrade buitensauna. Op heerlijke stoeltjes rondom een kampvuurtje met marshmallows? Of gewoon, met een goed boek of gesloten ogen. Dat zijn van die momenten om nooit te vergeten, die blijven je bij!

sauna met panorama raam

De barrelsauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze barrelsauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Boomstamsauna Welvaere Logsauna

De blokhut sauna

Dompel je tuin onder in de echte Scandinavische levensstijl. De blokhutsauna is een unieke buitensauna in Nederland. De ruwe Siberische stammen geven de sauna een natuurlijke uitstraling, wat je tuin direct complimenteert.

Welvaere heeft de Løgsauna blokhutsauna ontwikkeld. Een authentieke en klassieke sauna gecombineerd met moderne elementen. Zo bestaat de basis van de Løgsauna uit de Siberische stammen wat direct in contrast staat met de glazendeur aan de voorzijde. Echte unieke blokhut sauna’s.

Sauna bouwen

Bouw je eigen buitensauna

Ben je een beetje technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kun je kiezen uit een sauna uit onze zelfbouw buitensauna’s categorie. Jij bouwt je eigen sauna dan helemaal zelf op.  Natuurlijk kan dit nog steeds op maat. Het bouwpakket wordt volledig voorbereid en gemaakt naar jouw wens. Dankzij de duidelijke handleiding kun je na zo’n 1 á 2 dagen de kachel al aansteken!