Hottub en buitensauna op TV

Wij vinden het erg leuk om onze wellnessproducten terug te zien op televisie! De afgelopen jaren zijn onze hottubs en sauna’s in verschillende televisieprogramma’s opgedoken.

Gezien op televisie! Wij hebben veel samengewerkt met het programma Robs Grote Tuinverbouwing. In deze afleveringen creĆ«erden wij samen met het team van Rob van der Linden en SBS6 een mooie wellnesstuin, met een hottub of sauna. U heeft ons ook kunnen zien in koffietijd met een sauna, all you need is love en checkpoint. Sinds 2018 zijn wij ook te zien in het programma Eigen huis en Tuin op RTL4 en sinds 2020 iedere avond in het programma Lang leve de liefde op SBS6. 

Sauna welvaere

Eigen huis en tuin

Sinds 2018 werken wij samen met het televisieprogramma Eigen Huis en Tuin. In de eerste aflevering hebben wij een mooie Ducktub Basic Intern onder een pergola geplaatst. Samen met de ontwerpers van het programma hebben we ervoor gezorgd dat de hot tub qua uitstraling goed in de tuin past. De hottub is door Wessel en Tom Groot van het televisieprogramma in de tuin geplaatst.

De hottub, de trend van 2022

Lang leve de liefde hottub

Lang leve de liefde

Sinds begin 2020 werken wij samen met het televisieprogramma Lang leve de liefde. In dit huis waar onbekende met elkaar gaan samenwonen voor maximaal een week staan twee prachtige Ducktubs. De koppels genieten regelmatig van een romantische hottub date in het tv-programma!

Doe inspiratie op in onze showroom

Benieuwd naar onze Ducktubs en buitensauna’s? Kom vooral een keer langs in onze showroom in Nijkerk. Onze adviseurs en inspiratie experts staan 4 dagen per week voor je klaar met een lekker kopje koffie of thee!

Plan je afspraak
Robs grote tuinverbouwing hottub

Robs Grote Tuinverbouwing

Drie jaar lang hebben wij samen met het programma Robs Grote Tuinverbouwing meerdere keren een echte wellnesstuin kunnen realiseren. Rob en zijn team ontwierpen iedere keer weer een mooie tuin waar onze wellnessproducten mooi tot zijn recht kwamen. De ene keer was dat een sauna en een andere keer weer een mooie hottub.

Sauna Tv

Koffietijd

Iedere werkdag om 10 uur is het programma koffietijd te zien op RTL4. Maandag 27 november 2017 was daar dan ook onze verhuur sauna in te zien. Tijdens deze aflevering werd iemand in het zonnetje gezet met een luxe beauty morgen inclusief sauna!

Checkpoint

In deze aflevering van Checkpoint op ZAPP werd er gekeken op welke manier je het snelste af kon vallen in twee uur tijd. Een proefpersoon ging aan de laxeermiddelen, een sporten en de laatste moest zoveel mogelijk proberen af te vallen door te zweten. Daar heeft Checkpoint onze sauna voor gebruikt!

All You Need Is Love

Tijdens een studio-aflevering van het populaire televisieprogramma All You Need Is Love is er een heuse wellnesshoek gecreĆ«erd voor een bijzondere date. Drie broers wilden graag een keer met z’n allen afspreken, maar een afspraak maken was lastig. Een ven hen heeft het programma ingeschakeld die een unieke date voor de broers heeft geregeld.