Hottub of sauna bij je vakantiehuis of vakantiepark

Wellness wordt steeds belangrijker voor ons en voor jouw gasten. Met een hottub of sauna naast de accommodatie geef je jouw gasten net dat beetje extra. Ultiem genieten van heerlijk warm water, een knisperend vuurtje en een goed gesprek in een ontspannen omgeving. Dit is een ervaring die uw bed and breakfast of vakantiehuisje rijker kan worden, zodat luxe en ontspanning onderdeel worden van de accommodatie.

Een echte wellnessplek waar jouw gasten volledig tot rust kunnen komen. Een heerlijke plek met niet alleen voordelen voor de gasten, maar ook zeker voor jou!

Voordelen wellness bij je vakantiehuisje

  • De hottub of sauna zorgt direct voor een WOW factor
  • Je vakantiehuis valt direct op tussen alle 'normale' huizen
  • Je vakantiehuis wordt automatisch meer geboekt
  • Je kunt een hogere prijs vragen voor je vakantiehuis

De Perfecte hottub voor een vakantiehuis: De Ducktub Bjorn

De Ducktub Bjorn is de perfecte hottub voor 4 tot 5 personen. Met een diameter van 175 cm past de hottub in vrijwel iedere tuin. Met de opstook tijd van 1.5 uur zitten je gasten en snel warm bij!

Vakantiehuis of park met hottub en sauna in Nederland

Tijdens een weekendje weg, vakantie of nachtje ergens anders even echt ontspannen? Een vakantiehuisje met hottub of sauna in de tuin is de ideale oplossing. Niet alleen volop relaxen, maar ook nog eens super romantisch door samen te genieten van quality time onder de sterrenhemel. De kinderen genieten overdag en hebben plezier voor tien terwijl jij en je partner in de avond heerlijk gaan genieten!

Ook Nederland staat bomvol met te gekke vakantieadresjes waar een hottub of buitensauna in de tuin staat. En er zijn ook zeker hele mooie plekken te vinden waar je zelf een Ducktub of Tønsauna vindt. Een mooie hottub of sauna van Welvaere. 

De Perfecte buitensauna voor je vakantiehuis: de Tønsauna 280

Een prachtige Tønsauna met ligruimte voor 2 personen en zitruimte voor 6 personen.

De ervaring van Vrijhaven Zwier

Een verscholen paradijs onder de rook van Amsterdam. Een plek waar je heerlijk kunt zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet. Niet alleen in de unieke circulaire Havenhuisjes, Zwiertenten, ook in onze Ducktub Bjorn en Tønsauna. Richelle van Zwier vertelt over hun ervaring met de hottub en sauna bij hun unieke vrijhaven waar gasten heerlijk kunnen ontspannen.

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in of stuur een email naar [email protected]


Kom langs in ons experience center

Benieuwd naar onze hottubs en sauna’s voor jouw vakantie huis? Bekijk ze in ons experience center in Nijkerk! Wij zijn 5 dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Showroom bekijken
Experience Center Nijkerk